Aagaard smykker

Aagaard er en virksomhed med mange flotte smykker og serier. De tilbyder 4 smykkeserier som har stor succes på markedet.

From Soldier to Soldier

From Soldier to Soldier er en serie med et bredt udvalg af armbånd og halskæder, der skal signalere et fashion statement. En smykkeserie der er målrettet til både kvinder og mænd.

Signalværdien bliver ikke mindre af, at du med køb af From Soldeir to Soldier armbånd støtte soldater i Irak og Afghanistan. Aagaard donerer nemlig 10 % af prisen til projekter, der støtter de hjemvendte danske soldater. Navnet er jo ikke kommet uden grund.

Grønt From Soldier to Soldier armbånd fra Aagaard

Eksempel på From Soldier to Soldier armbånd.
Klik for større billede.

Connections

Connections er en særlig serie med eksklusive kæder og låse. De findes i mange varianter, men alle med flotte designs og i materialer som sølv, gumme og guld.

Memooir

Memooir er serien der giver dig muligheden for at designe dine egne smykker og hvem drømmer ikke om det? Det giver dig alle muligheder for at få indfriet dine behov og ønsker. Det er primært armbånd du kan finde i denne smykkeserie fra Aagaard.

Bytteserier

Sidst så tilbyder Aagaard deres egen bytteserier, der indeholder brillanter i mange varianter. Bytteserien består af dyre og eksklusive smykker og giver dig muligheden for at få dem udskiftet inden for 2 år. Det er specielt halskæder, ringe og øreringe du finder i denne serie.

 

Aagaard – etableret firma med 1831 smykker

Aagaard er et smykkefirma med mange år på bagen. De har eksisteret siden 28. september 1978, hvor Jens J. Aagaard A/S blev startet. Det er Jens J. Aagaard der er grundlæggeren bag selskabet og manden der har skabt den store succes på markedet i Danmark.

Et besøg på deres hjemmeside Byaagaard.com vil vise at de har præcis 1831 smykker i sortimentet på nuværende tidspunkt. Det bør altså være noget for enhver smag, uanset hvilke smykkeserie man foretrækker.

Firmaet har deres udgangspunkt i Svendborg på Fyn, hvor det hele startede for over  35 år siden. Senest har selskabet købt Kranz & Ziegler for at kunne vækste bedre på eksportmarkeder.

Der er ingen tvivl om, at vi vil se flere opkøb af smykkemærker og internetbutikker de næste år, hvor der vil være hård kamp på markedet. Det  har vi skrevet mere om på forsiden.