Anne Black smykker

Anne Black smykker er kendetegnet ved at være lavet i porcelæn. Hun blev uddannet på Design skolen i ’97 og har altid haft et særligt fokus på porcelæn.

På det område adskiller hun sig meget fra de andre designere i branchen. For dem handler det typisk om at fremstille eksklusive eller glamourøse smykker, af materialer som guld, sølv og sten.

Det er ikke tilfældet med smykkerne fra Anne Black. Det er typisk fremstillet i porcelæn og det giver dem et helt særligt præg.

Eksempler på smykker fra designer Anna Black

Du har mulighed for at se eksempler på de produkter hun fremstiller nedenfor. Klik ind på billedet af smykket, for at se yderligere informationer om det.

Grønne øreringe fra Anne BlackFlot Anne Black ring med kys tekst

 

 

Porcelænssmykker og meget andet

Hvis du er glad for porcelænssmykker vil du elske Anne Black. Hun fremstiller nemlig en bred vifte af smykker i porcelæn, lige fra øreringe, til ringe og andre smykkevarianter.

Anne Black ApS virksomheden er meget mere end smykker, de tilbyder nemlig en bred vifte af produkter i porcelæn. Du vil altså have alle muligheder for at køre stilen igennem, hvis du er vil med hendes produkter.

Der er over 130 forhandlere i Danmark, hvor du har mulighed for at finde hendes produkter. Det er i høj grad fysiske butikker, mens der ligeledes er flere smykkeshops online der forhandler hendes smykker.

Selskabet Anne Black ApS blev grundlagt i 2005 og har siden været inde i en god udvikling. Adressen er den samme som ved starten, på Gl. Kongevej i Frederiksberg.

 

Kontakt til Anne Black

Skulle du være interesseret i at kontakte virksomheden, bestille Anne Black smykker eller se deres hjemmeside, har vi samlet en række informationer nedenfor:

Mail: info@anneblack.dk

Telefon: +45 35 10 73 27

Hjemmeside: www.anneblack.dk