Carré smykker

Carré er et dansk smykkemærke med et særligt tvist. Designeren bag Shiri Haugbøl er nemlig halvt dansk og halvt israelsk i afstamning og det sætter sig præg på smykkernes udtryk.

Smykker fra Carré adskiller sig nemlig fra andre varianter på markedet, ved at være meget antikke og personlige. Det er specielt de byzantinske teknikker der er blevet et klart kendetegne ved Carré smykker.

Når du ser på smykker fra Carré indeholder de ofte perler, eller en smuk ædelsten. Det er sådan rigtig mange af produkterne er bygget op. De er generelt meget enkle og yndefulde i deres designs, hvilket appellerer til en bred målgruppe af kvinder.

Du kan se eksempler på nogle af hendes mere populære smykkevarianter nedenfor. Klik på billederne for at se flere.

Carré ring i sort sølv og hvide zirkonerSorte øreringe med agater fra Carré

 

 

Carré har 20 års jubilæum som smykkebutik

Carré mærket startede helt tilbage i 1991, hvor smykkedesigneren Shiri Haugbøl lagde de første sten i firmaets fundament. Efter at have arbejdet på projektet i 3 år, var hun klar til at åbne den første butik i 1994.

Carré har derfor 20 års jubilæum som smykkebutik  i år. Tillykke til dem herfra. Som smykkeinteresseret er det kun positivt at se dygtige designere udfolde sig og skabe en større diversitet på markedet. Et bredere udvalg at vælge fra som kunde. Det er Shiri Haugbøl bestemt med til at skabe, med hendes Carré brand.

Shiri Haugbøl har som navn israelske rødder og da hendes familie handler med diamanter, var en fremtid som smykkeproducent ikke fjern for hende. Det har helt sikkert været en stor hjælp med denne familiemæssige baggrund og erfaring i baglandet.

 

Smykketyper i sortimentet – med over 600 varianter

Carré Jewellery er bestemt ikke en gigant på markedet og tilbyder derfor kun en række af de mest udbredte smykketyper. Det er på sin vis fornuftigt at kende sine egne rammer og det er heller ikke fordi man mangler valgmuligheder, med over 600 varianter i sortimentet.

De typer de primært gør sig i er følgende:

  • Armbånd
  • Kæder
  • Ringe
  • Vedhæng
  • Øreringe

Hvis du leder efter børnesmykker, ankelkæder eller andre typer, skal du derfor ikke forvente at kunne finde det hos dem.

 

Forhandlere og butikker

Carré Jewellery har flere butikker og forhandlere i Danmark. Virksomheden har 4 danske butikker og er ellers synlige i udenlandske stormagasiner. Her er de noget atypisk på det japanske marked, både i butikker og med en japansk sprog på deres hjemmeside Carre.dk.

Det er bestemt ikke mange danske smykkemærker der er så aktive på det asiatiske marked, men Carré har helt sikkert fundet et interessant marked.

De har over 25 forhandlere i Danmark, fordelt ud over hele landet. Dertil kommer de webshops på nettet, der tilbyder deres produkter. Du bør derfor have rigeligt med muligheder for at finde deres produkter. Du kan starte ved at klikke ind på billederne ovenfor.