Dyrberg/Kern smykker

Dyrberg/Kern er en aktiebaseret dansk smykkevirksomhed der producerer meget stilfulde og moderigtige smykker. De har meget fokus på det elegante og feminine element, når de fremstiller smykker til kvinder.

Det er nemlig kvinderne der er i fokus, hvilket du ikke kan være i tvivl om når du ser deres udvalg. Deres produkter er ofte lavet i hårde materialer som sølv, guld og rustfrit stål. Det er med til at gøre Dyrberg Kern smykker meget holdbare og relativ tidløse. Et guld eller sølvlook går sjældent af mode, så du kan have glæde af dem i mange år.

Smykkemærker.dk har indsat et par billeder som kan give dig et indtryk af hvilken design og stil som Dyrberg/Kern smykkerne har generelt. Klik på smykkerne for at se mere.

Dyrberg/Kern armbånd med swarovski krystallerDyrberg Kern ring med swarovski sten

 

Dyrberg Kern – Først fokus på tøj og smykker

De fleste kender Dyrberg Kern som et smykkefirma, med et flot udvalg af smykker. Det er nemlig den retning virksomheden har taget, men det var ikke helt tiden planen.

Da Gitte Dyrberg og Henning Kern startede i 1985, var det nemlig med en ambition om både at producerer smykker og tøj. De blev uddannet sammen på Danmarks Designskole.

Fra at tøjkollektionen var i centrum, endte smykkerne hurtigt med at tage interesse for begge to. Det betød at de gik fra at fokusere mest på tøjkollektionen, til udelukkende at arbejde på deres smykkeserier. Et rendyrket danske smykkefirma var skabt.

Alle smykker produceres i rustfrit stål eller messing

Smykker fra Dyrberg Kern er kendetegnet ved altid at være fremstillet i enten rustfrit stål eller messing. Det sker typisk i Asien, hvortil de flyttede produktionen i 1997, for at sænke omkostningsniveauet i firmaet.

Disse materialer er gode at benytte til smykkefremstilling og bliver næsten altid belagt med mere attraktive materialer som guld og sølv. Alt dette betyder at priserne kan holdes på et fornuftigt niveau, selvom deres designs er moderne og eksklusive.

 

Fakta om Dyrberg/Kern A/S

Ønsker du at vide mere om Dyrberg/Kern A/S har vi samlet en række af de mest interessante fakta herunder. Det vil give dig et godt kendskab til firmaet og dets udvikling:

  • Blev grundlagt i 1985 af Gitte Dyrberg og Henning Kern
  • Dyrberg/Kern A/S som aktieselskab, blev en realitet i 1990
  • Smykkefirmaet har deres udgangspunkt i København
  • Er blevet nomineret til Gazelle-prisen hele 6 gange og blev årets entreprenør i 2004.

Kontakt