Frk. Lisberg smykker

Frk. Lisberg smykker er meget kendetegnet med at have specielle og anderledes former og kanter. Det er netop de skæve vinkler og finurlige former, der er et klart fokusområde for designeren Helle Lisberg, når hun fremstiller smykker.

Formen og motivet af et smykke er meget afgørende for det udtryk det får på dig som bærer. Samtidig kan ringe med sjove runde former, eller en halskæde med et trekantsvedhæng, være med til at skille dig ud fra mængden.

Smykker handler meget om at pynte sig selv og skille sig ud fra mængden. Det har du gode muligheder for at gøre med smykker fra Frk. Lisberg. I mange tilfælde vil deres designs blive bemærket, da det er anderledes end de mere klassiske varianter på markedet.

Når du ser på Frk. Lisberg smykker er det meget synligt, at der står en smykkedesigner bag, som er vild med at eksperimentere  med former, vinkler og designs.

Du har mulighed for at se smykkebilleder på Frk. Lisbergs produkter herunder og du kan klikke ind på billederne, hvis du ønsker at se mere.

Frk. Lisberg øreringe i sterlingsølvRing fra Frk. Lisberg i forgyldt sterlingsølv

 

Kvinden bag – smykkedesigner Helle Lisberg

Kvinden bag smykkefirmaet hedder Helle Lisberg og hun startede virksomheden i 2009. Hun arbejder meget i materialerne oxideret og forgyldt sterlingsølv, guld og ædelstene. Det er disse materialer som langt størstedelen af hendes smykker er fremstillet i.

Smykkemærket gør meget ud af at fremstille nikkelfri produkter, så du skal ikke være nervøs selvom du måtte have nikkelallergi.

 

Frk. Lisberg forhandlere og butikker

Frk. Lisberg har som mange andre mærker, samarbejde med flere lokale butikker og webshops på nettet. I Jylland er der over 10 fysiske butikker, mens antallet på Sjælland er over 15.

Dertil kommer diverse Frk. Lisberg forhandlere på nettet, hvor der på nuværende tidspunkt er 6 webshops der forhandler deres produkter. Denne strategi er meget udbredt på smykkemarkedet, hvor det gælder om at optimere antallet af dine afsætningskanaler.

Hvis du er interesseret i at se billeder af smykkerne eller få et nærmere indblik, kan du gøre det på firmaets hjemmeside her. Alternativt kan du klikke dig ind på vores billeder, for at se mange flere varianter.