Izabel Camille smykker

Izabel Camille er en dansk smykkeproducent med fokus på meget klassiske og yndefulde smykker. Det hele startede som en enkeltmandsvirksomhed, men i takt med at succesen steg, blev det til et seriøst foretagende.

Izabel Camille ApS blev grundlagt i 2008 og de er efterhånden blevet etableret som en af de førende designere i Danmark, med en bredt vifte af øreringe, halskæder, ringe og armbånd.

Bag mærket står Kamille Vibekke Østergaard og Ann Ulrich, der i fællesskab driver virksomheden med deres udgangspunkt i Nordsjælland. Vi har skrevet mere om dem og flere andre danske smykkedesignere her.

Izabel Camille smykkerne er meget kendetegnet ved at består af populære og tidløse materialer som guld og sølv. Det er materialer alle er glade for, som appellerer bredt og altid er på mode.

Mærket forhandles i hele Europa og i Danmark har de over 50 forhandlere fordelt i hele landet.

 

Tilbud på smykker fra Izabel Camille

Izabel Camille har i skrivende stund tilbud på deres outlet, med besparelser på 50-80 %. Tilbuddet varer fra d. 25. februar – 12. marts 2014, så det gælder om at skynde sig.

Er du for sent ud kan du med fordel besøg shops som Chanti.dk, der forhandlere deres smykker til lave priser.

Det er meget normalt at de danske smykkemærker holder tilbud og udsalg med jævne mellemrum. Du bør derfor besøge dem jævnligt, for at tjekke mulighederne ud. Du kan besøge dem via www.izabelcamille.dk.

Smykkemærker.dk vil forsøge at holde dig opdateret på de bedste tilbud og udsalg på markedet.

 

Billedeksempler på smykkevarianterne

Nu har du fået et nærmere kendskab til Izabel Camille Jewelry og hvad smykkefirmaet indebærer. Til sidst vil vi give dig billedeksempler som illustrerer, de mest klassiske kendetegn ved Izabel Camille smykker:

Sorte Izabel Camille øreringe med zirkonØreringe fra Izabel Camille i forgyldt sterlingsølv

 

De mest klare kendetegn: 

  • Eksklusive udtryk
  • Tidløse designs og materialer
  • Enkle og elegante