Kranz & Ziegler

Kranz & Ziegler er en af de førende smykkemærker på markedet i Danmark. En af de væsentligste årsager til dette, er deres nye frontfigur Medina.

Hun pryder efterhånden mange forsider og reklamespots, hvor hun er iført smykker fra Kranz og Ziegler. Dertil kommer de populære og moderne produkter, der appellerer til mange danskere og vores rødder.

Når du ser på smykker fra Kranz & Ziegler, ser du nemlig på et bredt udvalg af marguerit ringe og øreringe. Margueritten er som bekendt den danske nationalblomst, så det falder helt sikkert i god jord hos de fleste. Marguerit smykkerne er i hvert fald populære hos rigtig mange danske kvinder.

I det følgende afsnit vil vi se nærmere på specielt Kranz & Zieglers øreringe og ringe, der begge har en række klare karakteristika og udtryk.

 

Kranz og Ziegler ringe og øreringe

Hvis du leder efter en ny ring, eller et par flotte øreringe, vil K & Z helt sikkert være et godt valg.

De kører mange forskellige serier og specielt deres STORY smykker er meget udbredte og populære. Produkter der skal fortælle en historie i sig selv, som navnet antyder.

En af de klare karakteristika ved både Kranz og Zieglers øreringe og ringe er, at de er lavet i sølv og har nogle meget kvindelige udtryk. Det kan være hjerter, marguerit blomsten eller  et blad.

Alt designs der appellerer til kvinder og ikke mindst med udgangspunkt i det naturlige. For hvad er mere naturligt end hjerter og blomster?

Sølv er det primære materiale og det kan så enten være rhodineret sølv eller sterlingsølv. For at give dig et bedre indtryk af de klassiske Kranz & Ziegler ringe og øreringe, har vi vist dig to billeder nedenfor:

Kranz og Ziegler marguerit ringKranz og Ziegler øreringe i forgyldt

 

Tilbud og udsalg på Kranz og Ziegler

Hvem har ikke lyst til at lave en god handel? At spare penge på de smykker man har sparet op til i lang tid. Det har du muligheden for, hvis du handler hos Kranz og Ziegler når de har tilbud eller afholder udsalg.

Kranz & Ziegler har et fast udsalg, hvor du ifølge hjemmesiden kan spare op til 50 %. Det er en stor besparelse og selvom du næppe får de nyeste produkter i sortimentet, er kvaliteten alligevel god.

Du kan besøge deres udsalgsside her og ellers bør du altid være opmærksomme på mere dækkende tilbud. Det kan du bl.a. ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Det bør du generelt gør med alle de smykkemærker du elsker.

 

De mange forhandlere

Der er rigtig mange Kranz og Ziegler forhandlere i både Danmark og Europa. De primære markeder er Danmark, Sverige og England.

I Danmark har de hele 253 forhandlere på nuværende tidspunkt og de dækker derfor store dele af landet. I Storbritannien er tallet oppe på 64. Der er altså mange Kranz og Ziegler forhandlere og det gør dem stærk repræsenteret i landets stormagasiner og smykkebutikker.