Maria Zabel Jewellery mærket

Maria Zabel Jewellery som mærket rigtigt hedder tog for alvor fart i 2011. Hun er en af de nyere dygtige smykkedesignere i Danmark, der er kommet frem henover de seneste 5-10 år.

Det er imponerende hvor mange smykkedesignere der har fundet sig en plads på markedet, der ellers er rigtig konkurrenceprægede.

Smykkemærket Maria Zabel har sit udgangspunkt i Hørsholm, hvor designeren Maria, hele tiden arbejder på nye designs og udtryk.

Brandets Maria Zabel er kendetegnet ved at være meget enkle, elegante og fine i deres designs. De adskiller sig altså fra andre smykkevarianter, ved at være mere minimalistiske med fokus på enkle detaljer.

Hun arbejder ikke kun i sterlingsølv og sølv, du finder ligeledes varianter i sort rhodineret sølv, hvilket giver dem et mere mørkt og markant udtryk. Flere af disse smykkevarianter minder faktisk om stilen hos mærket Dark Harmony.

Uden det skal forstås negativt overhovedet. Det er kun positivt at der er valgmuligheder, som ikke er i de sølv -og guldagtige farver. Ellers kommer alle smykker jo til at minde om hinanden!

Du kan se mere om de mange smykkemærker vi dækker på forsiden eller via menuen.

 

Eksempler på Izabel Camille smykker

Hvis du ikke har det store kendskab til hendes smykker, eller bare er nysgerrig efter at finde de mest moderigtige, så har vi udvalg 2 varianter. Klik ind på billederne for at se mere:

Sort rhodineret sølvring fra Maria ZabelFlot Maria Zabel ring med zirkon

 

En baggrund på Det Kongelige Dansk Kunstakademi

Smykkedesigneren Maria Zabel har en baggrund på det fine Royal Danish Academy of Fine Arts, som det flot hedder på engelsk.

Det betyder at hun har en god faglig baggrund for at fremstille smykker med fokus på tidens tendenser, de rette former og moderigtige udtryk. Hendes brand er nu ude hos 28 forhandlere i Østdanmark og 21 forhandlere i Vestdanmark.

Dertil kommer 22 retailers i Norge og 10 i Sverige. Man kan roligt konstatere at hun har etableret sig godt i Norden.

Klik ind på afsnittet om Smykkedesignere i topmenuen, for at læse mere om de andre dygtige designere i Danmark.