Pandora smykker

Pandora er et stort smykkefirma der producerer håndlavede smykker i metaller og læder. De fleste forbinder firmaet med Kasi-Jesper eller Jesper Nielsen, der har været aktiv i både AG København Håndbold og Brøndby IF.

Det er i høj grad ham der har tegnet billedet uadtil, specielt i Danmark. Pandora fremstiller smykker med fokus på det luksuriøse og ekslusive udtryk.

De sælger nu Pandora smykker i over 55 lande og har over 10.000 forhandlere på globalt plan. Det er et klart udtryk for virksomhedens strategi. At vækste og gøre det eksplosivt.

Det er i høj grad den fremgangsmåde der har gjort den tidligere danske medejer, Kasi-Jesper, til mangemillionær og fået etableret smykkeproducenten i mange lande.

Pandora A/S blev børsnoteret for år tilbage, men det hele startede småt i 1982, med Per Enevoldsen og Winnie Enevoldsen i spidsen. Dengang havde de næppe planlagt at deres lille guldsmed skulle blive et verdensomspændende brand.

 

Pandora i medierne

Pandora har været meget i medierne de sidste 10 år og det er der specielt 2 gode grunde til.

For det første har Jesper Nielsen altid været kendt for at promovere hans aktiviteter på bedste vis, hvilket har givet en del omtale.

Samtidig har skridtet til at blive et børsnoteret selskab, medført en større interesse fra investorer og andre interessenter. Det har ydermere forpligtet virksomheden til at angive relevante oplysninger, der kan påvirke kursen og markedsværdien.

Alt sammen noget der fylder i medier som specielt Borsen.dk og Business.dk.

Det er ikke mange uger siden at Politiken skrev om at Pandora A/S sætter omsætningsrekord og når et niveau på hele 9 milliarder. Du kan læs mere om den nyhed på Politiken.dk.

 

Kasi-Jespers rolle i Pandora firmaet

Selvom det er forti, kan man ikke tale om Pandora succesen uden at nævne danske Kasi-Jesper. Han har været med til at vækste salget ekstremt meget og været en fundamental del af udbredelsen i specielt Tyskland og Danmark.

Jesper Nielsen har nu kastet sig ud i et nyt smykkefirma og samarbejder bl.a. med Christina Hembo og hendes Christina Watches. Det bliver spændende at følge den udvikling.

 

Hvis du har lyst til at se eksempler på smykkerne fra Pandora eller læse mere om dem, kan du gøre det ved at kigge her.