Sif Jakobs smykker – med zirkoner

Sif Jakobs smykker er meget eksklusive og smarte i deres designs. De er specielt for rigtig feminine kvinder, der ønsker et luksuriøst udtryk.

Det er ikke ualmindeligt at Sif Jakobs armbånd og ringe består af hvide og sorte zirkoner, og er lavet i sterlingsølv. Det er det hele klare kendetegn ved designeren Sif Jakobs. Hun elsker at arbejdet med sorte og hvide zirkoner i hendes smykker.

Se bare disse flotte eksempler der klart understreger det karakteristiske træk:

Sif Jakobs øreringe med sorte zirkonerSif Jakobs ring med hvid zirkon

 

Du kan se mere ved at klikke ind på billederne. 

I de følgende har vi set nærmere på de smykketyper Sif Jakobs producerer flest af, armbånd, halskæder, ringe og øreringe. Du vil få et indblik i hvad du kan forvente og hvilke kendetegn de har.

 

Armbånd

Sif Jakobs armbånd er kendt for at være relativ store og fylde noget på håndleddet. Mange af varianterne har flere “lag” om håndleddet, men hvis du synes det er for meget, finder du ligeledes smallere armbånd.

De består typisk af en kombination af læder og zirkoner.

Det gør dog langtfra at varianterne minder om hinanden. Der er nemlig armbånd fra Sif Jakobs i alt fra hvid, til sort, pink og blå.

 

Halskæder

Sif Jakobs halskæder er meget yndefulde og med et stort fokus på vedhænget. Det er vedhænget der skal og bliver bemærket. Det har typisk runde former, hjerteform eller som en stjerne. Det er de tre mest almindelige vedhængsformer du finder på halskæderne fra Sif Jakobs.

 

Ringe

Ringe fra Sif Jakobs er generelt  er overfyldt med enten sorte eller hvide facetslebne zirkoner. I visse tilfælde kan du finde flotte kombinationer.

At de er overfyldte skal ikke lyde negativt, for det får dem nemlig til t fremstå eksklusive og værdifulde. Formerne kan være mange. Igen er de store og markante former meget iøjnefaldende, ved langt de fleste varianter.

 

Sif Jakobs tilbud og udsalg

Det er ikke altid nemt at finde gode bedste tilbud og udsalg. Nærmest alle smykkemærker har tilbud og udsalg i løbet af året og det er ikke anderledes med Sif Jakobs.

Det store spørgsmål er bare hvornår Sif Jakobs afholder tilbud og udsalg i 2014? Hvis du har lyst til at gøre en god handel, kan vi kun anbefale dig at henvende dig til dem på Sifjakobs.com.

Alternativet er at besøge smykkeshops på nettet, der forhandler hendes produkter, for at udnytte deres tilbud og udsalg af Sif Jakobs smykker. De kan du finde flere steder.

 

Bag om smykkedesigneren og firmaet

Sif Jakobs er ikke overraskende kvinden bag smykkemærket og hendes relationer til Italien, har altid været en inspirationskilde. Det har hun selv udtalt og det fremgår ligeledes at hendes produkter.

Firmaet har eksisteret siden 2009 og har sit udgangspunkt i København, hvor hun har holdt til siden 2000. Produkterne bliver forhandlet i store dele af Europa, hvilket inkluderer lande som Danmark, Norge, Sverige, England og Tyskland.

Det er et klart udtryk for at smykkefirmaet Sif Jakobs Jewellery er blevet et veletableret brand på markedet.