Smykker fra Julie Sandlau

Julie Sandlau er en meget passioneret designer, med fokus på de yndefulde og meget kvindelige smykkevarianter. Fokus er på det moderne udtryk, kombineret med en luksuriøsitet der appellerer til mange kvinder.

Julie Sandlau A/S blev startet i 2002 og hun har derfor været i branchen over 10 år. Veletableret og med forhandlere i store dele af verden. Danmark, Norge, Sverige, Japan og USA er lande i rækken af disse.

Smykker fra Julie Sandlau er meget feminine i deres designs og med en god kvalitet. Som med de fleste nyere smykkedesignere, bliver der kun fremstillet i de bedste materialer.

Det betyder omvendt at priserne på hendes smykker ikke altid er de laveste. Den høje kvalitet koster nemlig som alt andet, men du kan spare dig selv penge ved at handle på udsalg eller outlet.

 

Julie Sandlau udsalg

Synes du at 1.000 kr. er for meget for et smykke fra Julie Sandlau, så kan udsalg og outlet være et godt alternativ. Det giver dig nemlig muligheden for at spare penge, uden at kvaliteten forringes.

Du skal så bare ikke forvente, at det er de nyeste produkter i sortimentet, der bliver solgt til spotpris. Ét er at ville handle på udsalg, noget andet er at vide hvornår man skal slå til.

Det kan du bedst finde ud af, ved at kontakte dem direkte på Juliesandlau.com. De ved det bedre end nogle andre.

Alternativet er at besøge de online forhandlere, der tilbyder hendes smykker og derfor selv kan afholde Julie Sandlau udsalg.

 

Julie Sandlau signaturen; øreringe og bladet

Julie Sandlau producerer alt fra ringe, til halskæder, armbånd og vedhæng, men der er ingen tvivl om hvad der er hendes signatur. Øreringene har altid været den helt klare signatur og kendetegn ved smykker fra dette smykkemærke. Det kombineret med bladets silhuet.

De er anderledes i deres former og med en vis længde og med pæne vedhæng eller detaljer. De findes i rigtig mange varianter og du kan 2 af de mere karakteristiske varianter nedenfor:

 

Klik på billederne for at se mere info. 

Lilla øreringe fra Julie SandlauJulie Sandlau øreringe i sølv og zirkoner